Asunto-osakeyhtiön peruskorjaus ajatuksissa, mutta rahoitus mietityttää – taloyhtiöiden ryhmäkorjaushankkeet esittelyssä

Kuopion kaupunki, Kiinteistöliitto, Danske Bank ja Korjauspartnerit järjestävät yhteistyössä taloyhtiöiden ryhmäkorjaushankkeita esittelevän kaikille avoimen iltatilaisuuden torstaina 16.2. klo 18 Kuopion kaupungintalon juhlasalissa. Tilaisuutta ennen on kahvitarjoilu klo 17.30.

Omistatko asunto-osakkeen taloyhtiössä, joissa isot korjaushankkeet ovat tulevaisuudessa ajankohtaisia? Huolestuttaako sinua taloyhtiösi korjaushankkeiden rahoittaminen ja lainan saanti?

Ryhmäytymismalli lähtee siitä, että useamman kohteen samanaikaisella saneerauksella tuodaan tehokkuutta suunnitteluun, rahoitukseen ja urakan toteutukseen. Kun suuri osa alueen rakennuskannasta päivitetään nykypäivän standardeja vastaavaksi, alueen arvo nousee merkittävästi kuten yksittäisten asuntojen hinnatkin. Arvonnousun ansiosta rahoituksen saaminen helpottuu. Tämän lisäksi remonttikustannukset tippuvat, kun esimerkiksi materiaalitilauksia voidaan tehdä suurempia eriä kerralla. Energiatehokkuusremonteissa on mahdollista saada myös monenlaisia avustuksia taloyhtiölle.

Tule kuulemaan, miten Korjauspartnerit ja Danske Bank ovat onnistuneet ryhmäkorjaushankkeessa Turun Hepokullassa. Tilaisuudessa kuulet käytännön esimerkkejä sekä isännöinnin, taloyhtiön että asukkaiden näkökulmasta. Tilaisuus on torstaina 16.2.2023 Kuopion kaupungintalon juhlasalissa klo 18 (Tulliportinkatu 31, 2 krs.). Tilaisuutta ennen on kahvitarjoilu klo 17.30.

Illan ohjelma:

Tervetulosanat – Piia Moilanen, toiminnanjohtaja, Kiinteistöliitto Itä-Suomi

Kuopion kaupungin terveiset – Katri Hiltunen, asuntotoimenjohtaja, Kuopion kaupunki

Mistä ryhmäkorjaushankkeessa on kyse – Jussi Eronen, markkinointi- ja kehitysjohtaja, Korjauspartnerit

Taloyhtiöiden talous ja rahoitusnäkymät sekä ryhmäkorjaushankkeiden mahdollisuudet – Ville Roihu, asunto-osakeyhtiöiden rahoituksesta vastaava johtaja, Danske Bank

Taloyhtiölaina vai henkilökohtainen asuntolaina? – Virpi Hyvärinen, rahoituspäällikkö, Danske Bank

Kahvitarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon tapahtumaan: lyyti.in/ryhmakorjaushankkeet

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Piia Moilanen, 0443555707, etunimi.sukunimi@kiinteistoliitto

asuntotoimenjohtaja Katri Hiltunen, 0447185050, etunimi.sukunimi@kuopio.fi

rahoituspäällikkö Virpi Hyvärinen, 0504223966, etunimi.sukunimi@danskebank.fi

 

Ajankohtaista