Kuopion vilkas asuntorakentaminen tarjoaa runsaasti eri vaihtoehtoja

Kuopion kasvu ja kehitys on ollut valtakunnan kärkikastia viime vuosina ja se näkyy vireytenä myös asuntotuotannon puolella. Sen lisäksi, että uusia asuntoja valmistuu, myös vanhoja peruskorjataan ja asukkailla on valinnanvaraa niin sijainnin, koon kuin kunnonkin mukaan.

OP Median julkaisemassa artikkelissa Kuopion asuntotoimenjohtaja Katri Hiltunen kertoo asuntorakentamisesta ja OP Pohjois-Savon myyntijohtaja Pasi Tuomainen siitä, mitä olisi hyvä huomioida asuntoa ostaessaan.

Tilanne asuntomarkkinoilla onkin paras vuosikymmeniin, toteaa Kuopion kaupungin asuntotoimenjohtaja Katri Hiltunen, joka on ollut näköalapaikalla kehittämässä kaupungin asumisolosuhteita koko 2000-luvun ajan.

Kuopion kasvu ja kehitys on ollut viime vuosina tosi hyvää. Asuntoja on tarjolla runsaasti, alan uudet toimijat luovat työpaikkoja ja myös sijoitusmielessä Kuopioon uskotaan. Olen ollut 20 vuotta asumista kehittämässä ja nyt tilanne on paras minun aikanani. Panostamme myös vuokratuotannon edistämiseen, hoiva-alan rakentamiseen ja asumisoikeusasuntoihin, monipuolisuus onkin meidän valttikorttimme. Kuopiota voi syystä pitää hyvän asumisen pääkaupunkina.

Lue koko artikkeli OP Median sivuilta: Talouspuhetta: Mitä pitää huomioida asuntoa ostaessaan? Kuopion vilkas asuntorakentaminen tarjoaa runsaasti eri vaihtoehtoja (25.10.2021).

Ajankohtaista